Over Housit

Tijd om het anders te doen!

Housit brengt huurders en verhuurders in de vrije sector rechtstreeks met elkaar in contact. Zo matchen we huurders met woningen en wordt alles tot aan de sleuteloverdracht snel en gemakkelijk online geregeld. Het platform ondersteunt in elke stap. Huurder en verhuurder regelen alleen zelf de bezichtiging.

Housit wil de manier waarop mensen hun huis (ver)huren veranderen. Het is onze overtuiging dat het transparanter, eenvoudiger en goedkoper kan. We brengen huurder en verhuurder niet alleen met elkaar in contact, maar vereenvoudigen ook procedures en ondersteunen gebruikers gedurende het verhuurtraject. Op deze manier maken we het vinden en zelf verhuren van een woning voor iedereen toegankelijk, met een beter resultaat!

Transparantie
Zorgeloosheid
Gemak
Betaalbaarheid

Housit wil vraag en aanbod van woonruimtes in de vrije sector een laagdrempelig platform bieden om rechtstreeks met elkaar in contact te komen en de gehele verhuurtransactie gemakkelijk en zorgeloos zelf te regelen.

Vanuit onze overtuiging dat huren en verhuren transparanter, eenvoudiger en goedkoper kan, wil Housit het vinden en zelf verhuren van woonruimtes voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maken, met een beter resultaat!