Verhuur gemakkelijk je woning via Housit!

Registreer nu en plaats je woning!

Bespaar 85%
Alles gemakkelijk online
Snel & direct toegang
Beter resultaat

Je huis verhuren doen we samen!

Als verhuurder plaats je gemakkelijk je woning op Housit. Eenmaal geregistreerd, maak je in een aantal stappen je woningprofiel aan. Voor het plaatsen van je woning hanteren we een eenmalige fee van 15% van de maand-huurprijs. Voor de eerste gebruikers van het platform is het plaatsen van een woning echter gratis. Zodra je woning is geplaatst, ontvang je vanzelf berichten van geïnteresseerde huurders. Via Housit regel je alles gewoon zelf online van achter je pc; het platform ondersteunt je bij elke stap. Alleen het inplannen van bezichtigingen regel je zelf. Je woning snel, gemakkelijk en goedkoop verhuren doe je daarom via Housit!

Bespaar 85% op de verhuur van je woning en ervaar geen verrassingen achteraf

Regel alles gemakkelijk online en beheer alles in je persoonlijke omgeving

Voer zelf de regie en heb direct contact met je toekomstige huurder, wel zo snel en gemakkelijk

Deel gemakkelijk je woningprofiel via social media

Verhuur in drie stappen je woning via Housit

Meld je aan of log in op Housit en krijg direct toegang tot je persoonlijke dashboard. Hier kun je alles gemakkelijk regelen en beheren. Vul profielgegevens in en maak een of meerdere woningprofielen aan met alle benodigde gegevens. Hoe meer gegevens, hoe groter de kans op het vinden van een goede huurder. Als je woningprofiel is geplaatst, wordt deze door ons gekeurd. Je kunt het woningprofiel altijd wijzigen.

Als je woningprofiel online staat, wil je natuurlijk snel een goede huurder vinden. Daarom matchen we onze gegevens van huurders met jouw woningprofiel en kun je via filters huurdervoorkeuren aangeven. Zo vind je als verhuurder snel een nieuwe huurder, die voldoet aan jouw wensen. Ontvang (aan)vragen gewoon in je inbox en plan gemakkelijk bezichtigingen. Via e-mail houden we je op de hoogte van nieuwe berichten.

Heb je de ideale huurder gevonden, dan regel je alles eenvoudig online via Housit. Selecteer het gewenste contract en stuur dit naar de huurder toe. Het huurcontract wordt automatisch samengesteld met alle noodzakelijke gegevens van huurder en verhuurder. Het contract wordt online ondertekend en in je persoonlijke map opgeslagen. Sla het vervolgens op als pdf of print het uit.

Je hebt je woning snel en gemakkelijk verhuurd via Housit. Zet je woning nog wel even op non-actief. Het profiel wordt bewaard voor een eventueel volgende verhuur. Wat nog rest is een laatste check en de sleuteloverdracht. Alle formulieren hiervoor vind in je dashboard. Veel plezier met je nieuwe huurder!

Transparante kosten

Housit staat voor eerlijk en transparant. Zo betaal je voor het plaatsen van je woning op Housit een eenmalige fee van slechts 15% van de maandelijkse huurprijs. Daarmee bespaar je al snel 85% op de huidige marktprijzen. Je zit dus niet vast aan een abonnement en er zijn geen verborgen kosten.

Als verhuurder ben je actief betrokken bij het verhuren van je woning. Zo heb je alles in eigen hand, maar hoef je je geen zorgen te maken of alles wel goed geregeld is. We ondersteunen je namelijk in het gehele verhuurproces. Dat werkt niet alleen veel sneller, maar ook efficiënter. Hier laten we je als verhuurder graag van mee profiteren.

Alles gemakkelijk online geregeld!

Geen papieren rompslomp. Via Housit regel je alles gewoon lekker online. Van registreren en het plaatsen van je woning tot en met het vinden van de juiste huurder en het digitaal versturen en ondertekenen van de huurovereenkomst. Alle documenten die noodzakelijk zijn voor een goede overdracht, kun je gemakkelijk downloaden op onze website. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is en kan de sleuteloverdracht met een gerust hart plaatsvinden.

Als woningeigenaar wil je natuurlijk weten aan wie je verhuurt. We helpen je hier graag bij. Zo moeten huurders zich via e-mail en mobiele telefoon verifiëren, voordat ze met je in contact kunnen treden. Daarnaast delen huurders informatie op hun persoonlijke profielpagina. Later worden hier ook reviews aan toegevoegd. Natuurlijk is de persoonlijke klik tijdens een bezichtiging erg belangrijk. Wil je toch meer zekerheid, dan laat je gewoon een ID en/ of credit check uitvoeren. Deel ook informatie op je eigen profielpagina. Hiermee vergroot je namelijk de kans op de juiste match!